اهالی روستای ˈچوت آبادˈ قصرقند چشم انتظار توجه بیشتر مسوولان هستن

اختصاصی مکران پرس

روستای چوت آباد در فاصله یک کیلومتری مرکز شهرستان قصرقند واقع در جنوب سیستان و بلوچستان که از امکانات رفاهی و زیربنایی کم بهره است، توجه بیشتر مسوولان را می طلبد

به گزارش مکران پرس اهالی چوت آباد اظهار می دارند با مشکلاتی در خصوص آب آشامیدنی، برق، خطوط ارتباطی و فضای آموزشی مواجهند.

نماینده مردم روستای چوت آباد در این باره گفت: با وجود خدمات ارزنده ی نظام مقدس جمهوری اسلامی در اقصی نقاط سیستان و بلوچستان، روستای چوت آباد با قدمتی چند صد ساله همچنان با کمبودهایی مواجه است.

ˈصدیق رئیسیˈ افزود: به دلیل فقدان شبکه آب شرب در چوت آباد اهالی روستا مجبور به استفاده از آب قنات برای مصارف روزانه هستند که ممکن است موجب شیوع بیماریهای واگیردار شود.

وی اظهار داشت: همچنین کمبود ترانس در روستا باعث نوسان و افت ولتاژ برق و بروز مشکلات و خساراتی برای اهالی چوت آباد شده است.

رئیسی بیان کرد: با وجود فاصله کم چوت آباد از مرکز شهرستان قصرقند اهالی روستا از تلفن ثابت بی بهره اند لذا مجبور به استفاده از تلفن های آی تی سی(I.T.C) هستند و به همین سبب از داشتن اینترنت محرومند.

عضو شورای اسلامی روستای چوت آباد یکی دیگر از مشکلات روستا را نداشتن مدرسه در مقطع راهنمایی ذکر کرد و اظهار داشت: دانش آموزان روستا بعد از اتمام مقطع ابتدایی برای ادامه تحصیل مجبور به عبور از رودخانه وحشی و خروشان کاجو هستند.

رئیسی گفت: روستای چوت آباد با ۲۵۰ خانوار جمعیتی بالغ بر ۹۰۰ نفر دارد و افزایش امکانات زیرساختی و رفاهی به توسعه روستا و ماندگاری جمعیت کمک می کند.

بخشدار مرکزی شهرستان قصرقند در این رابطه به ایرنا گفت: تامین آب آشامیدنی سالم از نیازهای اصلی روستای چوت آباد است بر این اساس اعتبار لازم برای حفر چاه و آبرسانی از سوی دفتر مناطق محروم در نهاد ریاست جمهوری تخصیص یافت.

ˈمجید خواجه زاده فهرجیˈ افزود: در عین حال مدیریت آبفای روستایی شهرستانهای نیکشهر و قصرقند اقدامات لازم را برای شتاب بخشی به اجرای طرح آبرسانی چوت آباد انجام نداده است.

وی ادامه داد: با در نظر گرفتن قول مساعد مسوولان شرکت آبفای روستایی سیستان و بلوچستان برای حل مشکل امیدواریم این نیاز اهالی چوت آباد نیز بزودی برطرف شود.

خواجه زاده درباره افت ولتاژ برق چوت آباد گفت: این مشکل در فصل تابستان که با افزایش نیاز و مصرف بی رویه انرژی مواجهیم در همه روستاهای سیستان و بلوچستان وجود دارد در عین حال اگر تعداد ترانس های روستایی افزایش یابد، مشکل برطرف خواهد شد.

وی گفت: افزایش سرانه فضای آموزشی در روستای چوت آباد نیازمند تخصیص اعتبار مناسب است که در این رابطه عنایت مسوولان ذیربط را در مرکز استان (زاهدان) خواستاریم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد